FACADERENOVERING → FÅ 3 TILBUD OG PRISER 

Spar tid og penge! Få op til 3 tilbud og priser på facaderenovering! Gratis og uforpligtende og tager under 5 minutter. Klik her og se mere ➜

Find facaderenovering til en god pris

Skal du have foretaget facaderenovering til en god pris, skal du bruge mindst 3 tilbud fra 3 forskellige murerfirmaer for at få en retvisende indikation på prisen. Med en facaderenovering forlænger du levetiden på facaden, ligesom du får en meget pænere og mere præsentabel bolig. Det kan mærkes. Både på ejendomsvurderingen og positive kommentarer fra naboer og besøgende. Læs her, hvordan du nemt finder 3 tilbud på facaderenovering.

Vore dages mere ekstreme vejr er en stor udfordring for facaden på din bolig. Derfor er det ekstra vigtig, at du regelmæssigt holder øje med den, og får den renoveret, så snart du opdager løst puds, afslåede kanter eller udhulede fuger i murværket. Eller hvis du spotter en frostsprængning eller sætningsrevne i murværket.

Du skal være hurtig, når du opdager skader på facaden

Sker det, er det bare med at få fat i en god murer til at renovere hele eller de beskadigede dele af facaden. For lige så snart vand og vind har fået ”slået hul” på facaden, går det stærkt. For er der først kommet hul i pudslaget, eller er nogle af fugerne mellem murstenene forsvundet, har vandet frit spil til at trænge længere ind i facaden.

Det kan nemt give nye frostsprængninger, når vinteren kommer. Samtidig øges risikoen for fugtproblemer, mug og skimmel indendørs, hvis først fugten kommer ind i hulmursisoleringen og ind til indervæggen.

Du skal bruge minimum 3 tilbud på facaderenovering

Hvis du skal undgå at komme til at betale for meget for din facaderenovering, skal du som minimum bruge 3 tilbud. Ellers risikerer du, at du får bedt de to dyreste murere i miles omkreds om at komme med en pris.

Med 3 tilbud får du en mere retvisende pris på murerarbejdet. Og vil du have større chance for at finde den billigste murer, skal du bruge tilbud fra endnu flere.

Det betakker de fleste sig for, når de først har prøvet at ringe til en enkelt murer eller to. For så ved de, hvor travlt murerne har. Nogen har også specialiseret sig, så de slet ikke laver facaderenovering. Eller ikke arbejder på private.

Samtidig har du som lægmand næppe de store forudsætninger for at bedømme kvaliteten af murernes arbejde ud fra tilbuddene alene. Det er derfor, mange tit ender med at føle sig snydt, når de bestiller håndværker.

Så nemt finder du facaderenovering til en god pris

Heldigvis kan du komme både meget nemmere til de 3 tilbud på facaderenovering og være sikker på, at du får fat i en murer, der leverer et ordentligt stykke arbejde.

Du skal bare bruge den tjeneste som vores samarbejdspartner udbyder.

Indhent 3 gratis tilbud og priser her!

Her skal du blot udfylde en formular med oplysninger om opgaven, samt fortælle hvordan murerne kan få fat i dig. Så finder tjenesten 3 murere i nærheden af dig, der har tid til at tage opgaven inden for en rimelig fremtid. Murerne kontakter dig direkte for at aftale tid til at komme ud og give tilbud.

Det er ikke bare nogle murere, de har fundet til lejligheden. Nej, de arbejder fast sammen med murere over hele landet – og anvender kun dem, der får gode anmeldelser af de brugere af tjenesten, som de vinder opgaver hos.

Så vil du have 3 tilbud på facaderenovering til en god pris uden en masse bøvl og besvær, samt sikkerhed for at få lavet et ordentligt stykkearbejde?

Udfyld formularen her!

BONUS: Det er både helt gratis og absolut uforpligtende at bruge tjenesten.

 

 

Facaderenovering

Sidst opdateret